Kroatia og vakre Split!

 

Endelig ankommet Kroatia og vakre Split! Vi landa endelig torsdag ettermiddag etter noe forsinkelse på siste fly. Førsteintrykket av byen er som alle sier; Fantastisk! Vi ble hentet av vår vert Zarko på flyplassen som tok oss med til leiligheten vår. Leiligheta var større enn bildene hadde antydet; stort kjøkken, stor spisestue/stue med spisebord og TV, et soverom og et bad. Fin standard til å være her nede ? vi skal nok trives med å bo her. Leiligheta ligger rett over gata for sykehuset der vi skal praktisere sykepleie i 7 uker, kunne faktisk ikke vært nærmere. Alt ligger til rette for et flott opphold.

Allerede første dag var vi ute for å snuse litt på byen Split vi har hørt så mye fint om. En fantastisk by med mye kultur og spennende gjøremål. Her er det mye å se og oppleve ? vi skal nok finne noe å fylle dagene med utenom praksis! Gleder oss til oppholdet og en varm høst her i Split! :)Én kommentar

Tora

11.10.2012 kl.22:33

Så heldige dere er! Høres ut som dere har det bra :)

Skriv en ny kommentar

marenslilleverden

marenslilleverden

25, Trondheim

Ei jente på 25 år som bor sammen med samboer i Trondheim. Er utdannet fotograf og studerer for tiden siste år av bachelor i sykepleie. Er ei eventyrlysten jente som liker en spennende hverdag - bli med på mine eventyr. :)

Kategorier

Arkiv

hits