Ruskevær=billig spa!

De siste to dagene her i Split har vært småkjølig (helt nede i 12-13 grader) og litt småregn. Nesten litt høststemning her nede også nå, minner oss om litt om høsten hjemme. På en slik dag er vel ingenting bedre enn å faktisk dra på et forholdsvis billig spa i nærheten av leiligheta vår, noe vi også gjorde. Dagen startet derfor med dagvakt i praksis, deretter en tur på treningssenteret og rett på spa. Her ble vi møtt av to hyggelige damer som ønsket oss velkommen med frisk lemonade, frukt og oppvarmet sauna. Med vind og regn som pisket mot ruta og ettersom vi var litt småkalde, var dette den perfekte avslutning på dagen. På med morgenkåpe, spise litt frukt og et kvarters tid i saunaen før en hel time med deilig kroppsmassasje! Utrolig deilig med litt avslapping, og nedstressing av forholdsvis stive muskler midt i uka. Fornøyde dro vi hjem etter nesten 3 timer med god kroppspleie. En fin alternativ feiring av halloween synes vi. :)

Her er noen smakebiter fra en hyggelig stund på en onsdagskveld i Split:


Lenestol, frisk frukt, te og lemaonade. Nam!


Ikke verste onsdagen dette altså.


Klar for massasje!


Frisk frukt og lemonade. Godt med vitaminer.


Definitivt spa.


Fint lokale med fin aroma, stemning og duftlys.


Takk for en herlig avslutning på selveste Halloween! Må gjentas!

I morgen er det nok en helligdag her i Kroatia (katolsk helligdag), og vi tar studiedag med muligens en tur til Krka-en nasjonalpark en busstur unna. Blir nok dokumentert i såfall. ;)

Ønsker alle en fin kveld og fin halloween-feiring!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

marenslilleverden

marenslilleverden

25, Trondheim

Ei jente på 25 år som bor sammen med samboer i Trondheim. Er utdannet fotograf og studerer for tiden siste år av bachelor i sykepleie. Er ei eventyrlysten jente som liker en spennende hverdag - bli med på mine eventyr. :)

Kategorier

Arkiv

hits