Tenk-siste hele helg i Split er over

Merkelig at vi nå faktisk er i gang med siste praksisuke her i Split. Jeg begynner å kjenne på at det skal bli rart å dra fra det som nå har vært vårt andre hjem i nesten to måneder. Vi har blitt godt kjent med mange flotte mennesker her i Kroatia og er vant med å se mange av dem daglig. Det skal bli rart å ikke se dem igjen - mange av dem kanskje ikke noen gang etter dette oppholdet. Vi får daglig spørsmål om vi noen gang kommer tilbake til Split; der er mitt svar definitivt ja. Det er en nydelig by som er verdt et (eller flere) besøk, spesielt nå som vi har virkelig har blitt kjent med Split og dens skatter.

Etter en flott praksisuke forrige uke (se eget innlegg) som vi avsluttet med et besøk på universitet for blant annet sykepleierutdanningen i Split, har vi denne helga "bare" holdt oss i "hjembyen". Med det faktum (som vi også begynner å innse) at dette er den siste hele helgen vi har her i byen, valgte vi å ikke dra på utflukt (tenkte nemlig å dra på dagstur til byen Mostar i Bosnia/-Hercegovina), men slappe av og nyte livet her. Fredag kveld gikk med til en treningstur før vi hadde jentekveld med joggebukse, film, pizza og godis. Herlig med litt avslapping hjemme i leiligheten innimellom også. Lørdag ble det også noen styrkeløft på treningssenteret (Ingunn og jeg har nemlig noen mål vi hardt strever for å nå...), før vi tok en liten rusletur og shoppingtur i byen. Plutselig har jeg jammen kommet langt nede på lista for årets julegaveinnkjøp. Spørsmålet er vel bare om det blir plass i kofferten på veg hjem på lørdag...;) Skal vel alltids få med alle skoene og gavene hjem igjen, om det så må betales "litt" overvekt også...;) Lørdag kveld spiste vi en bedre middag på kinarestaurant (middag, drikke og dessert til 80 Kn!), før vi tok en tur ut for å se på utelivet her nede. Med litt vin innabords, ble dette en veldig hyggelig kveld og siste lørdagskveld i Split.

Søndag tok vi en tur på CityCenter for innkjøp av de absolutt siste julegavene før vi var bedt på kaffe og kaker til vertene våre Zarko og Lilijana. En hyggelig avslutning på en trivelig helg. Nå skal vi nyte de siste dagene i praksis på sykehuset og i byen Split før vi fredag kveld må pakke koffertene for hjemreise på lørdag...

Ha en fin uke alle sammen! :)


Fint fredagsbesøk på universitet for sykepleierutdanningen i Split før helgen


Universitetsbesøk med visedekanen for sykepleierutdanningen (i midten) og Zvone, en av våre veiledere (til venstre)


Shoppingtur med (altfor) mange sko å velge i...Luksusproblem for shoppingglade jenter!


Ingunn gjør seg klar for en bytur på selveste lørdagskvelden (det ska sies at resultatet ble litt annerledes enn hva som her er synlig...);)


Testing av formen før en kveld på byen....


Ser frem til en hyggelig kveld sammen med flotte jenter


Vakre jenter og en god middag på kinarestaurant (godt med noe annet enn pasta og pizza også) før utelivet i Split skulle sjekkes ut


...Og en koselig avslutning på lørdagskvelden på utestedet Cafe Split.

Takk for en fin siste helg i vakre Split! :)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

marenslilleverden

marenslilleverden

25, Trondheim

Ei jente på 25 år som bor sammen med samboer i Trondheim. Er utdannet fotograf og studerer for tiden siste år av bachelor i sykepleie. Er ei eventyrlysten jente som liker en spennende hverdag - bli med på mine eventyr. :)

Kategorier

Arkiv

hits