Siste avskjed med Split by og tilbake på norsk jord

De to siste dagene i Split gikk rasende fort de også. Fredagskvelden hadde vi bestemt oss for å spise en bedre middag nede i byen, og sprettet like gjerne en champagneflaske før vi dro ut for å feire vel overstått praksis. Deilig å endelig kunne bekrefte at praksisperioden var vel gjennomført og at alle papirer var på plass. Nå gjenstod bare feiringen og siste kveld i byen før hjemreise til trøndersk jord. Det var litt blandede følelser denne kvelden. Det var vanskelig å faktisk forstå at oppholdet var over og samtidig litt trist over at dette skulle være siste kveld i Split. Likevel visste vi at om ikke lenge ville vi være tilbake til norsk jord og egne senger og vår normale hverdag igjen. Litt godt det også-det ligger vel noe i "hjemme best"...Fredagskveld ble en meget vellykket kveld med god mat og hyggelig selskap som alltid. :)


Mine flotte romkamerater klare for siste kveld


Og selvfølgelig champagne for anledningen


På restaurant. Ikke vanskelig å se menyen ihvertfall...

Etter siste natt i leiligheten, gikk lørdag morgen med til å pakke siste rest (fant ut at vi hadde ganske så mye å pakke...) og vaske oss ut av leiligheten. Det måtte noen krefter til (!) for å få igjen alle kofferter, men med litt hjelp fra hverandre gikk det faktisk overraskende fint. Neste utfordring var hvor mye overvekta ville koste oss på flyplassen...;) Men med positivt mot, ble vi hentet av Zarko, verten vår, for avreise til flyplassen klokken 12. Vi smilte fint til dama i skranken og slapp fint unna med bare litt i overvektkostnader, og rettet snuten mot Norge. Etter en svipptur innom Frankfurt og København, ankom vi trøndersk jord ved halv 11-tiden på kvelden. Friskt å gå av flyet på en novemberdag her i Trøndelag, våkna bra da etter lang reisedag. Her er en kort oppsummering av reisedagen i bilder;


Ingunn i gang med siste del av pakking. Mission: Få igjen kofferten.


Et siste møte med vertene våre Liljana og Zarko før avreise. Litt trist å si farvel også...


En nydelig flytur over de selveste Aplene på veg til Frankfurt


Lukeparkering av baggasje før dopause på Kastrup

 

Så var vi plutselig hjemme i Norge. Deilig å være tilbake også, men kommer absolutt til å savne Split og alle de flotte opplevelsene vi har hatt på knappe 8 uker.

Om jeg angrer på oppholdet? Absolutt ikke! Dette har virkelig vært en berikende opplevelse jeg har lært mye på. Tusen takk igjen til flotte Ragnhild og Ingunn for å ha vært med på å lage minner for livet! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

marenslilleverden

marenslilleverden

25, Trondheim

Ei jente på 25 år som bor sammen med samboer i Trondheim. Er utdannet fotograf og studerer for tiden siste år av bachelor i sykepleie. Er ei eventyrlysten jente som liker en spennende hverdag - bli med på mine eventyr. :)

Kategorier

Arkiv

hits